Un panda roșu a scăpat de la ZOO. Căutări în tot orașul

O grădină zoologică din Franţa caută un panda roşu care a scăpat din cuşcă.

O grădină zoologică din Franţa este în căutarea unui panda roşu care a reuşit să scape din spaţiul închis în care trăia după ce a profitat de pagubele provocate de ninsorile abundente, informează joi UPI şi Paris Match, care citează AFP.

Parcul zoologic Saint-Martin-la-Plaine Zoo a anunţat că exemplarul de panda roşu, de sex masculin, a fost observat miercuri de un şofer care a anunţat poliţia. Animalul a scăpat joia trecută după ce cuşca sa a fost avariată de crengile rupte în urma căderilor însemnate de zăpadă.

Exemplarul de panda roşu, în vârstă de trei ani şi cântărind 4 kilograme, a profitat de pagubele provocate de ninsori, a explicat pentru AFP directorul grădinii zoologice, Pierre Thivillon. Partenera animalului a rămas în cuşcă.

Oamenii care îl zăresc trebuie să ne avertizeze şi să încerce să nu-l piardă din vedere ca să-l putem captura, a completat Thivillon.

Panda roşu este un animal care nu este înrudit cu ursul panda. În luna martie, o femelă de panda roşu, care a evadat din Animal Park Auvergne, din Ardes, a fost găsită trei zile mai târziu într-o zonă împădurită, aminteşte Paris Match. Veterinarul parcului zoologic a folosit o săgeată cu tranchilizant pentru a o captura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel