Un oraș izolat de incendiile australiene a fost aprovizionat cu BERE de către MARINĂ

Un oraș care a rămas fără cale de acces a fost aprovizionat cu resurse de urgență și bere.

O criză de bere a fost evitată de un oraș australian care a fost afectat de incendiile de vegetație, datorită Marinei Australiei, conform CNN.

Mallacoota, un mic oraș costal din statul Victoria, a fost izolat de restul țării atunci când a fost devastat de incendiile de vegetație, în jurul Anului Nou, distrugând case și mașini și distrugând singurul drum de acces.

Berea nu a fost uitată

Din cauza lipsei unei căi de acces, rezidenții au primit resurse de urgență de la Marina australiană, prin nava HMAS Choules, iar berea nu a fost uitată.

Atunci când berăriile din Melbourne au aflat că barul local a rămas fără bere, acestea au aranjat ca Marina să livreze și bere către locuitorii orașului Mallacoota.

Măcar o bere

„Barul este inima comunităților regionale, iar după ce rezidenții Mallacootei și pompierii au trecut prin clipe grele, puteam măcar să ne asigurăm că se bucură de o bere", a spus directorul executiv al Carlton & United Breweries, Peter Filipovic.

„Dumnezeu să binecuvânteze Marina" și „Nu toți eroii poartă cape" au fost mesajele de pe pagina de Facebook a comunității din Mallacoota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel