Un șofer UBER a arătat cât a câștigat într-o lună

Cât se câștigă cu Uber în România? În vreme ce unii se plâng de câștigurile reduse, alții tac, mai rar există șoferi care să spună adevărul despre cât câștigă. Unii îi spun ”sindromul taximetristrului”. 

Un șofer Uber a decis să dea cărțile pe față și a publicat o captură foto a câștigurilor sale.

Șoferul Uber Adrian Ciubotaru a câştigat cel mai puţin în săptămâna 7-14 august, obţinând 306 lei pentru 11 ore de muncă, iar cel mai mult în săptămâna 21-28 august, 1748 de lei pentru 60 de ore de muncă. Sumele afişate reprezintă încasările după ce Uber şi-a luat partea de 25%.

(w670)

”Din suma totală săptămânală, 10% se duce la firma prin intermediul căreia colaborez cu Uber. De exemplu, în săptâmâna 21-28 august încasările au fost de 1748 de lei, în contul meu au intrat 1573 de lei”, scrie şoferul care mărturiseşte că săptămânal cheltuielile (combustibil -GPL, spălătorie, serveţele umede etc) sunt undeva la 22%. 

Șoferul câştigat în ultimele 4 săptămâni 4999 de lei (fără a scădea costurile) şi a lucrat 172 de ore, adică a obţinut 29 de lei pentru fiecare oră petrecută în maşină. ”În ultimele 4 săptămâni - cu 2 săptămâni lucrate aproape part-time - am rămas cu 3600 RON după ce am scăzut toate cheltuielile.”, a mai scris el, potrivit Business Magazin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel