Un nou Consiliu de Administaţie la TVR. Procedură parlamentară

Birouri permanente reunite anunţă declanşarea unei proceduri parlamentare pentru alegerea unui nou CA al SRTv.

Parlamentul a declanşat marţi procedurile pentru alegerea unui nou Consiliu de Administraţie la Societatea Română de Televiziune, iar instituţiile abilitate au 15 zile la dispoziţie pentru a face propuneri de membri.

'A fost declanşată procedura parlamentară pentru alegerea unui nou Consiliu de Administraţie al TVR. În 15 zile, preşedintele, Guvernul, angajaţii din Societatea Naţională de Televiziune trebuie să facă propunerile nominale pentru titulari şi pentru supleanţi', a declarat marţi secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite ale Parlamentului.

[citeste si]

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a validat-o în septembrie 2017, cu majoritate de voturi, pe Doina Gradea pentru funcția de președinte-director general interimar al Societății Române de Televiziune.

Au votat împotrivă 24 de parlamentari USR. Anterior, Doina Gradea a fost audiată și validată de Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului. Mandatul acesteia este de șase luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel