Un nou caz 112 la Focșani. După 4 apeluri, o tânără a fost lăsată de izbeliște

O fată de 18 ani a fost șicanată în trafic azi noapte de o mașină, ba chiar a fost urmărită până acasă, însă în urma a patru apeluri la 112 niciun echipaj de poliție nu a venit în sprijinul ei.

Tânăra a cerut ajutorul poliției, prin intermediul 112, mai ales că în mașina în care se aflau mai mulți indivizi oprise în dreptul locuinței sale. Operatorul 112 i-a explicat fetei că nu mai sunt echipaje disponibile pentru a ajunge la ea. ”Asta e legislația” i-a explicat la telefon agentul de poliție, conform Realitatea Tv.

Tânăra a sunat la 112 de cel puțin 3 ori. Conform sursei citate, ea a fost șicanată în trafic de trei mașini. Din ce a spus ea pentru Realitatea Tv, doi dintre aceștia erau sub influența băuturilor alcoolice. Ea a reuși să ajungă până acasă, în comuna Vânători, aproape de Focșani.

Ea a sunat la 112 însă operatoarea i-a răspuns că nu poate veni nimeni pentru că nu sunt echipaje, pentru că toate sunt plecate pe teren. Bărbații agresori au încercat să intre să o intimedeze și în fața casei, conform unei filmări făcute de ea.

Fata a mai sunat o dată la 112, a patra oară, dar operatorii nu au reușit să-i trimită nici măcar un echipaj de poliție locală. Mai mult, operatorul i-a spus să stea în casă.

Autoritățile, la intervenția Realitatea Tv, au demarat o anchetă internă despre ceea ce a relatat tânăra, pentru a vedea de ce nu a fost disponbil niciun echipaj de poliție, după patru apeluri la 112, în condițiile în care fata a explicat că este amenințată și șicanată în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel