Un mort şi doi răniţi într-un accident la Topleţ

O persoană a murit şi două au fost rănite într-un accident produs vineri după-amiaza pe DN6, pe raza localităţii Topleţ, traficul desfăşurându-se în zonă pe o singură bandă. 

"Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din judeţul Hunedoara, care circula din direcţia Caransebeş spre Orşova, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, condus de un cetăţean bulgar, ce circula din sens opus. În urma impactului, ansamblul de vehicule s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Dinu Nicorici. 

O pasageră a autoturismului a fost preluată de o ambulanţă care se afla în trafic. La scurt timp de la transportarea acesteia la spital, femeia, în vârstă de 48 de ani, a decedat. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, pentru eliberarea sa fiind necesară efectuarea manevrelor de descarcerare de către pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane. 

În urma testării cu aparatul etilotest a şoferului ansamblului de autovehicule a fost constatată o alcoolemie de 0,99 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ambii şoferi se află la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. În cauză se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor exacte de producere a evenimentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel