Un miliardar japonez își caută parteneră care să-l urmeze pe Lună

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Miliardarul care a anunțat că oferă o sumă colosală de bani pentru 100 de persoane care îi distribuie o postare pe Twitter își caută acum o parteneră care să plece cu el pe Lună. 

Un miliardar japonez căută o parteneră care să-l urmeze pe Lună şi, deşi pare o propunere romantică, este vorba de o ofertă concretă care implică un periplu real plin de aventuri, relatează EFE, precizează Agerpres. 

Propunerea a fost lansată de Yusaku Maezawa, fondatorul firmei Zozo de comercializare online de haine şi accesorii, care în 2018 şi-a anunţat intenţia de a deveni primul turist spaţial care să călătorească pe Lună cu nava companiei SpaceX.

Când va fi lansată capsula spațială

Capsula spaţială creată de Elon Musk prevede să orbiteze Luna în anul 2023. În 2018, Maezawa a anunţat că i-ar plăcea să fie însoţit de opt artişti, însă acum el este în căutarea unei partenere de călătorie.

Campania este desfăşurată pe site-ul său de internet, sub titlul 'Amanţii Lunii', şi dă de înţeles că este în căutarea "cuiva special" care să-l însoţească.

Ideea este de a demara această căutare într-un 'reality show' care va fi difuzat de canalul de televiziune pe internet AbemaTV. Potrivit lui Maezawa, aleasa nu va participa doar la emisiune, ci îl va şi însoţi în acest voiaj.

În căutarea partenerei de viață

"Maezawa este în căutarea partenerei sale de viaţă", se arată în anunţ.

Candidata trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, să fie necăsătorită, să aibă 20 de ani şi o "personalitate strălucită", să fie "mereu pozitivă" şi să dorească "să se bucure deplin de viaţă". Şi, desigur, "să fie cineva care să iubească pacea mondială", cum se arată pe site-ul de internet (https://mz.abema.tv/en.html), al cărui link este postat şi pe contul său de Twitter.

Candidatele trebuie să-şi lase datele de contact pe acest site de internet de vineri 17 ianuarie, iar selecţia va avea loc începând cu săptămâna viitoare. Aleasa va fi anunţată la sfârşitul lunii martie însă Maezawa va avea un interviu cu fiecare dintre candidate, pentru a le cunoaşte personal, ceea ce va fi prezentat în acest 'reality show'.

Bani pentru o distribuire pe Twitter

Excentricul miliardar nipon a anunţat deja în 2019 că intenţionează să ofere un milion de dolari unui număr de 100 de persoane, alese la întâmplare dintre cele vor retransmite un tweet al său. În ajunul plecării oferta va fi multiplicată la o mie, ca parte a unui "experiment social".

Maezawa a devenit, în 2017, proprietarul unui Basquiat în valoare de 110,5 milioane de dolari cumpărat la licitaţie, fiind considerat cel mai mare preţ obţinut vreodată pentru un tablou al acestui pictor american.

Întreprinzătorul şi colecţionarul de artă japonez, în vârstă de 44 de ani, a lansat Zozo în 2004, o companie care a făcut din el unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, cu o avere estimată de Forbes în 2019, la aproximativ 1,8 miliarde de dolari. O avere care nu i-a adus însă şi noroc în dragoste, având în vedere că el nu şi-a găsit încă "parteneră de viaţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel