Urmărește emisiunea live


Un lider PNL o atacă pe Firea: Acesta este nivelul haosului din primărie

Vicepreşedintele PNL Bucureşti Ovidiu Raeţchi susţine că Primăria Capitalei a dispus ştergerea unei lucrări artistice de protest de pe Calea Victoriei - şase locuri de parcare desenate pe pista de biciclete - fără să ştie că a fost finanţată de ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

'Primăria Capitalei, prin ARCUB, finanţează o lucrare artistică de protest: pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei au fost desenate cu vopsea şase locuri de parcare - protest faţă de faptul că trotuarele şi pistele de biciclete din oraş sunt pline de maşini parcate neregulamentar. În faza iniţială, Primăria Capitalei habar nu are că a finanţat instalaţia artistică respectivă şi se opune propriei idei. Pe cale de consecinţă, Primăria dispune, cu alte costuri suplimentare, ştergerea lucrării. Acesta este nivelul haosului din primărie: Gabriela Firea şi compania nu au nici cea mai vagă idee cu ce se ocupă. Aparent, importul de inteligenţă şi expertiză de la Voluntari nu îşi face efectul. Sau îşi face, dar într-un sens nefericit: episoade absurde în care sunt cheltuiţi degeaba banii bucureştenilor', declară liberalul într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Ovidiu Raeţchi mai susţine că în Primăria Capitalei informaţiile sunt secretizate: 'Singurul lucru cu adevărat atent pus în practică de Gabriela Firea până azi e secretizarea informaţiilor din Primărie. De asemenea, primarul general convoacă doar şedinţe extraordinare, pentru a se asigura că proiectele nu au parte de dezbatere publică. Firea ar trebui să plătească din buzunarul propriu pentru recitalul de incompetenţă, incoerenţă şi ridicol oferit de primăria pe care o conduce în chestiunea lucrării artistice finanţate şi şterse de pe Calea Victoriei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel