Urmărește emisiunea live


Un jurnalist vrea să candideze din partea PSD. Dana Grecu: Așa ceva nu am mai pomenit în viața mea

Un jurnalist vrea să candideze la alegeri din partea PSD, dar nu prea pare să aibă șanse de izbândă.

Este vorba despre Dan Tănasă, ziaristul care scrie din 2008 despre abuzurile administraţiei publice locale din Covasna şi Harghita şi a câştigat numeroase procese în instanţele din România împotriva autorităţilor publice locale din cele două judeţe.

"Am lansat un apel în spațiul public, dar văd că nu găsesc înțelegere. Poate domnul Codrin Ștefănescu mă va ajuta. Din calculele mele, Covasna şi Harghita vor rămâne fără deputați PSD. (...) La Harghita un ilustru anomim, căruia nu îi voi pronunța numele pentru că nu îl știe nimeni, nici măcar cei din organizația locală, se pregătește pentru al treilea mandat", a zis Dan Tănasă la Antena 3.

Întrebat de Dana Grecu dacă ar vrea să reprezinte județul din partea PSD, jurnalistul a zis: "Eu sunt deschis și mi-am lansat intenția pentru că nu mai pot să tolerez ce se întâmplă. Nu doar că vreau să reprezint, dar dovedesc, de nouă ani, că apăr așa cum trebuie interesele românilor din Covasna. Eu am mai multe procese câștigate pentru apărarea drepturilor românilor din Covasna decât are domnul Horia Grama luări de cuvânt în Parlament. Este ridicol! Eu vin cu CV-ul meu pe masă și cu munca mea de nouă ani".

Codrin Ștefănescu a spus că PSD ar putea să-și deschidă porțile pentru Dan Tănasă.

Dana Grecu a continuat: "Este un dialog al surzilor? Așa ceva nu am mai pomenit în viața mea. Un om care a făcut lucruri importante în Harghita, lumea îl știe, vine și spune: 'Bună ziua, sunt Dan Tănasă și vreau în PSD' ".

Codrin Ștefănescu a continuat: "Din punctul meu de vedere, Dan Tănasă este bine primit în partid, doar că dumnealui vrea să candideze și există doar un singur loc, un singur mandat. Acolo este deja un politician care are declarații în Parlament, care se bate pentru zona aceea, iar domnul Tănasă vrea să îi ia locul".

[citeste si]

Dana Grecu a mai zis: "Este prima dată în viața mea când un om vine la televizor, spune că vrea să vină într-un partid, un om care a luptat mult pentru românii din Covasna și Harghita... și nu se întâmplă mare lucru. Domnul Dan Tănasă încearcă să penetreze zidul dur al stângii românești".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel