Un jucător a dispărut de la FCSB deși este plătit în continuare

Atacantul Lukasz Gikiewicz nu s-a mai prezentat la antrenamentele FCSB și nici nu a trimis vreo înștiințare clubului, iar oficialii îl consideră dispărut.

Lukasz Gikiewicz a părăsit formaţia cu care este sub contract. Roş-albaştrii îl plătesc în continuare şi au de gând să îi facă şi ei plângere pentru rezilierea contractului!

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a confirmat pentru FANATIK faptul că jucătorul a dispărut de la echipă:

"E adevărat! Deși ne-am respectat obligațiile contractuale, absentează. Nu avem nicio informație despre el".

Gikiewicz a prins patru meciuri la FCSB (cu Astra, Voluntari şi Iaşi în Casa Pariurilor Liga 1, plus cu Mlada Boleslav în preliminariile Europa League) iar apoi a fost trecut în tribună, începând cu partida cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul pentru a doua competiţie europeană inter-cluburi. Polonezul a ajuns la echipa a doua între timp.

Fotbalistul nici n-a vrut să audă de reziliere, aşa că s-a decis să se antreneze sub comanda unui secund, Aşa că atacantul a dispărut pur şi simplu de la echipă, înainte de partida dintre FCSB şi CFR Cluj, fără să anunţe pe cineva! Nu înainte de a da în judecată clubul, acuzând FCSB că vrea să scape de el în mod abuziv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel