Un hotel oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii

Ziua îndrăgostiților
Ziua îndrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților un hotel face o propunere inedită cuplurilor. Oferă un sejur gratuit pentru cele care aduc pe lume copii. 

De Ziua Îndrăgostiților din acest an vă puteți delecta amândoi cu un meniu aparte, un cocktail rafinat la un restaurant de top, o vacanță exotică sau la schi. 

Dar pentru cei obosiți de astfel de ”clișee romantice”, Hotelul Zed din Columbia Britanică are o alternativă pentru această zi, scrie CNN. Oferă sejururi gratuite pentru cuplurile care fac copii. 

Cum funcționează ”promoția”

Pe data de 14 februarie, la fel ca în ultimii ani, reprezentanții hotelului așteaptă cuplurile să se cazeze între orele 10:00 și 14:00. În acest timp se pot bucura de cazare și de serviciile localului. Dacă în următoarele nouă luni cuplurile aduc pe lume un bebeluș atunci vor câștiga o ședere gratuită la Hotel Zed la alegerea lor pentru următorii 18 ani. 

"Nu cred că vom convinge pe cineva care nu se gândește să aibă un copil. Dar dacă sunteți serioși și vă doriți extinderea familiei, de ce nu ați încerca?", a precizat Mandy Farmer, directorul hotelului Zed, pentru CNN. 

Reprezentanții Hotelului Zed susțin că promoția este deschisă tuturor, indiferent de identitatea de gen, expresia sau orientarea sexuală. Acest lucru înseamnă că cuplurile pot câștiga încă premiul prin surogat sau adopție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel