Un fotbalist, acuzat că a ucis un pui de găină în timpul unui meci - VIDEO

Un fotbalist, acuzat că a ucis un pui de găină în timpul unui meci. foto: captura video
Un fotbalist, acuzat că a ucis un pui de găină în timpul unui meci. foto: captura video

O asociaţie croată de apărare a animalelor şi-a anunţat, miercuri, intenţia de a depune plângere împotriva unui fotbalist croat acuzat că ar fi ucis un pui de găină cu lovituri de picior în timpul unui meci semi-profesionist.

Incidentul ar fi survenit duminică, în momentul în care mai mulţi pui au intrat pe un teren de fotbal în estul Croaţiei.

Ivan Gazdek, de la echipa NK Jelengrad, a alergat după ei şi l-a lovit pe unul dintre ei cu piciorul, aruncându-l în sus într-un nor de pene. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a primit un cartonaş roşu pentru conduită nesportivă.

ONG-ul "Prietenii animalelor" a denunţat "actul ruşinos şi comportamentul laş al jucătorului faţă de un animal inocent care a murit cu oasele zdrobite, în durere". Asociaţia a anunţat că va depune plângere pentru "act criminal", pentru "uciderea şi torturarea unui animal". Dacă va fi inculpat şi găsit vinovat, jucătorul riscă până la un de închisoare.

VIDEO

Gazdek s-a apărat în presa croată afirmând că este un iubitor de animale, că are mai multe animale de companie şi că nu a avut intenţia de a ucide puiul. "Am alergat după pui că să-i scot afară de pe teren, am alunecat şi din greşeală am călcat pe un pui şi l-am omorât. Puii intră constant pe teren şi întrerup meciul. Terenul este plin de excremente, deci nu este igienic", a spus jucătorul pentru cotidianul 24sata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel