JazzUp Sea, festival la Constanța. Program complet

Pasionaţii de jazz şi experienţe muzicale inedite sunt aşteptaţi la Constanţa în perioada 2-5 august, la prima ediţie a JazzUp Sea.

În cadrul festivalului, vor fi prezenţi muzicieni internaţionali, dar şi cei mai valoroşi reprezentanţi ai jazz-ului românesc. "JazzUp Sea" este un proiect organizat de Asociaţia CultART şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este liberă, au precizat organizatorii.

Începând cu data de 2 augusut, ora 19:30, pasionatii de muzică jazz sunt asteptați in Piața Ovidiu pentru a se bucura de muzica de jazz, care se va întrepătrunde cu muzica sud americană, în interpretarea violonistului venezuelean Alexis Carnenas şi a muzicienilor de la Recoveco din Paris. 

În cea de-a doua seară a festivalului, cvintetul format din Elena Mîndru, premiată şi şi apreciată de către juriul prezidat de Quincy Jones la Montreux Jazz Voice Competition. În 2012, (premiul al II-lea şi Premiul Publicului) invitaţii săi din România şi Finlanda va susţine un spectacol inedit la Cazino începând cu ora 19.30 -  “The Lighthouse”. 

În cea de-a treia seara, sâmbătă 4 august, începând cu ora 20.30, la Centrul Multifuncţional ”Jean Constantin”, vor urca pe scenă Elena Mîndru-Turunen (voce) alături de Răzvan Popovici (violă), Valentin Serban (vioară) şi Ioan-Dragoş Dimitriu (pian). 

Ultima zi a festivalului va cuprinde două concerte: un matineu : “Jazzy Classics” la Muzeul de Arheologie începând cu ora 11.00. Răzvan Popovici (violă), Valentin Şerban (vioară), Ioan-Dragos Dimitriu (pian) vor readuce ritmurile lui Wolfgang Amadeus Mozart, Maurice Ravel, George Gershwin şi ale compozitorului rus Nikolai Kapustin în atenţia publicului constănţean.

Concertul de închidere, “Afrodizzy” este programat duminică 5 august, începând cu ora 18.00, la Muzeul de Artă.  Doi muzicieni, Luiza Zan (voce) şi Iulian Pavelescu (chitară) îşi propun să distreze publicul, sa fie lipsiți de griji.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel