Un documentar care abordează viaţa şi cariera lui Toni Kroos va avea premiera la Berlin

Un film documentar regizat de germanul Manfred Oldenburg şi intitulat simplu ''Toni Kroos'', ce cuprinde succesele şi eşecurile din viaţa fotbalistului de la Real Madrid, va avea premiera săptămâna viitoare la Berlin, relatează EFE. 

Premiera Toni Kroos va fi găzduită de Zoo Palast, unde anual sunt prezentate filmele de la festivalul internaţional din capitala Germaniei - Berlinala.

În broşura de prezentare a premierei, se arată că Toni Kroos a fost considerat mult timp cel mai discret şi rezervat jucător al selecţionatei germane de fotbal şi a preferat să se menţină în planul secund în timpul marilor apariţii. Între timp a devenit o figură cunoscută în toată lumea.

Oldenburg a reflectat în peliculă cariera mijlocaşului născut la Greifswald până la Real Madrid, inclusiv periplurile sale la Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen. Regizorul german este cunoscut pentru documentare istorice precum Lupta mea: cartea interzisă de Hitler, Căderea cancelarului. Cele două vieţi ale lui Willy Brandt sau Stalingrad. Turul Volgăi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel