Emil Boc, criticat de un deputat: Multe vorbe, zero fapte!

”Multe vorbe, zero fapte! Unde sunt japonezii?” Sunt declarațiile deputatului Gabriel Horia Nasra, la adresa primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Deputatul Gabriel Horia Nasra este nemulțumit de faptul că nu a fost încă demarat proiectul care prevede introducerea metroului la Cluj. Politicianul susține că pentru realizarea proiectului este nevoie de un plan complex de la A la Z şi de paşi concreţi realizaţi în fiecare an, nu de vorbe aruncate în vânt precum "japonezii sunt interesaţi de introducerea metroului în Cluj".

Cel mai important proiect pentru Cluj

”Multe vorbe, zero fapte! Unde sunt japonezii? Proiectul introducerii metroului în zona metropolitană Cluj este cel mai important proiect pentru infrastructura Clujului, pentru descongestionarea traficului şi dezvoltarea oraşului în următorii 20-30 de ani. (...) În ultimul an, nu s-a concretizat nimic, ratându-se startul proiectului, avem posibilitatea să recuperăm timpul pierdut dacă cei din primărie se vor organiza corespunzător” a mai spus deputatul Gabriel Horia Nasra.

Politicianul le propune consilierilor locali, dar și primarului Emil Boc, constituirea unei "Comisii speciale pentru proiectul introducerii metroului în Cluj", dar și alocarea unei sume importante din bugetul municipiului în 2019.

Vezi și: 

Cum a fost prins Matteo Politi! Ciutacu: Hai să nu ne mai ascundem după degete

Două decese cauzate de pneumonie. Printre victime, o fetiţă de 14 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel