Urmărește emisiunea live


Un bombardier din al doilea război mondial s-a prăbușit în SUA. Avea 13 persoane la bord

Șapte persoane au murit după ce un avion de colecție din cel de-al Doilea Război Mondial s-a prăbușit și a izbucnit în flăcări pe un aeroport din statul american Connecticut, relatează BBC.

Un bombardier din al doilea război mondial, cu 13 persoane la bord, s-a prăbuşit miercuri dimineaţa pe un aeroport din Connecticut, în nord-estul SUA, conform informaţiilor furnizate de poliţie şi de media locale. Bombardierul B-17 s-a prăbuşit în jurul orei 10 (14:00 GMT) pe aeroportul Bradley International în timp ce încerca să aterizeze, conform unei postări pe Twitter a Administraţiei Aviaţiei Federale, agenţia americană care supraveghează traficul aerian, care a precizat că aparatul de zbor era pilotat de civili, nu de militari.

Avionul transporta 13 persoane, 10 pasageri şi 3 membri ai echipajului, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din statul Connecticut, care la acel moment a precizat că nu poate furniza un bilanţ clar al accidentului. O persoană aflată la sol a fost, de asemenea, implicată în accident.

Avionul aparținea unei fundații și duce turiști într-un tur al obiectivelor istorice, conform CNN.

Un purtător de cuvânt al spitalului din oraşul Hartford, situat la 25 km sud de aeroport, a anunţat internarea a 6 răniţi, dintre care 3 'într-o stare critică'. Cotidianul local The Hartford Courant, care cita surse locale, a indicat că accidentul s-a soldat cu cel puţin 5 morţi şi 3 persoane grav rănite. Nu se cunoaşte deocamdată cauza accidentului. Aeroportul a fost închis, iar imaginile difuzate pe posturile de televiziune locale arătau un nor imens de fum negru provenind dinspre aeroport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel