Un bărbat sub influența alcoolului și fără permis a lovit grav doi pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

Bărbatul a fost reținut și i s-a întocmit dosar penal pentru mai multe infracțiuni.

Un bărbat de 49 de ani, din județul Galați, a accidentat grav două persoane, printre care și un copil de 8 ani, după care a părăsit locul accidentului, conform Agerpres.

Inspectoratul de Poliție Județean Galați a reținut suspectul, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, iar ulterior s-a aflat că avea dosar penal pentru conducere fără permis. Accidentul a avut loc în localitatea Foltești, iar bărbatul a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul nu avea permis și era sub influența băuturilor alcoolice

„Deși bărbatul rănit i-ar fi cerut șoferului să sune la 112, acesta ar fi refuzat, părăsind locul accidentului. După depistarea acestuia, polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere şi, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Bărbatul este cercetat într-un alt dosar tot pentru conducere fără permis", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Galați.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Cele două victime au fost internate la Spitalul de Urgență din Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel