Urmărește emisiunea live


Un bărbat şi-a sechestrat fetița, soţia și soacra într-un apartament din Botoșani

Foto ilustrativ / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

Un bărbat din Botoșani, înarmat cu un cuțit, și-a sechestrat fetița, soția și soacra, sâmbătă, într-un apartament.

Un bărbat de 35 de ani, din Botoșani, s-a înarmat cu un cuțit și și-a sechestrat fetița de trei ani, soția și soacra, sâmbătă, într-un apartament din oraș.

Bărbatul, care ar suferi de afecțiuni psihice, a recurs la acest gest după ce a consumat băuturi alcoolice. În urma amenințărilor, familia bărbatului a sunat la numărul unic de urgență 112. 

În timpul intervenției Poliției, soția și soacra tânărului au reușit să iasă singure din casă. De asemenea, bărbatul a dat fetița pe geam, după ce o polițistă a negociat cu el.

Rămas singur în apartament, dar în continuare înarmat cu un cuţit, polițiștii au continuat negocierile şi l-au convins pe bărbat să iasă din casă.

El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Fetița, soția și soacra nu au fost rănite, scrie antena3.ro.

Incident similar în Bistrița

Un incident similar a avut loc în Bistrița, în luna martie. Atunci, o femeie a fost agresată fizic, amenințată și sechestrată de soțul ei, un bărbat de 57 de ani.

La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, distrugere şi amenințare. Ulterior, a fost dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în seara de 18 martie, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul ei, un bărbat de 57 de ani, femeia a fost agresată fizic și amenințată. De asemenea, în timpul agresiunii, bărbatul i-a distrus telefonul mobil și a închis-o într-o încăpere a locuinței, potrivit infobistrita.ro.

Cazul amintește și de „Onești”

De asemenea, cazul de la Botoșani, de astăzi, amintește și de tragedia de la Onești. De data aceasta însă, negocierile au dus la un rezultat pozitiv. 

VEZI ȘI: Crima de la Oneşti. Soţia lui Gheorghe Moroşan a refuzat testul poligraf. Adrian Cuculis: Sunt suspiciuni cu privire la premeditarea faptei

Amintim că, pe data de 1 martie, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani din Onești, a luat ostatici doi muncitori, pe care în cele din urmă i-a ucis.

Bărbatul era nemulțumit din cauza faptului că soția sa a fost găsită vinovată de un furt uriaș de la Combinatul Chimcomplex Borzești, lucru care a dus la pierderea apartamentului cuplului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel