Un bărbat a simulat la metrou că are coronavirus. Riscă 5 ani de închisoare

Polițiștii au arestat un bărbat care a pretins la metrou că este infectat cu noul coronavirus. Acesta riscă până la cinci ani de închisoare. 

Poliţia din Moscova a arestat un bărbat care a simulat că este infectat cu coronavirus într-o garnitură a metroului din Moscova, au informat oficiali locali, potrivit ediţiei de marţi a BBC, scrie Agerpres. 

Într-un filmuleţ postat online, pasagerii pot fi văzuţi încercând să ajute un bărbat care poartă o mască, în timp ce acesta se poticneşte, apoi se prăbuşeşte pe podea în convulsii, într-o garnitură aglomerată de metrou.

Bărbatul a fost reținut

Farsorul a fost reţinut sub suspiciunea de huliganism şi se confruntă cu o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă este condamnat.

Ministerul de interne din Rusia a confirmat arestarea luni, adăugând că a fost demarată o anchetă pentru a le descoperi pe cele două persoane care pot fi auzite în filmuleţ strigând că suspectul este infectat cu noul coronavirus.

Panică în rândul pasagerilor 

"Complicii au strigat fraze despre prezenţa unei infecţii virale periculoase ... provocând o panică în rândul pasagerilor", a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului, Irina Volk, într-o declaraţie.

Site-ul de ştiri Vesti a difuzat filmuleţul, descriind incidentul drept o "farsă care a scăpat de sub control". Videoclipul, postat iniţial pe site-ul Kara.prank pe 2 februarie, a fost de atunci îndepărtat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel