Un bărbat a murit în urma coliziunii dintre un camion şi un autoturism pe E 85 în județul Vrancea

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit în urma coliziunii dintre un autocamion şi un autoturism produsă pe E 85, la ieşirea din localitatea Garoafa spre Focşani.

"Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit la un accident rutier produs pe E85, la ieşirea dinspre Garoafa spre Focşani. În urma impactului dintre un autocamion şi un autoturism au rezultat două victime, dintre care una rămasă încarcerată în autoturism. Echipajul de pe autospecială de descarcerare a extras victima de sex masculin, în vârstă de 55 ani. Din nefericire, aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonierul Cristina Pârvu.

Potrivit poliţiştilor, camionul, condus de un bărbat de 47 de ani din Bucureşti, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat din Râmnicu Sărat.

În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat şi rănirea unui pasager din autocamion, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital. 

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel