Un bărbat a murit, după o durere în gât. Acuzații grave la adresa medicilor

Un bărbat de 37 de ani a murit după ce s-ar fi prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean de Urgenţă Alba Iulia cu o durere în gât.

Soţia lui susţine că au fost lăsaţi să aştepte zeci de minute în camera de triaj, până când medicii au preluat cazul. Reprezentanţii spitalului susţin că bărbatul s-a prezentat cu gâtul şi limba inflamate şi acuza dureri, fiind preluat imediat de medici, potrivit Antena 3.

Acesta nu ar fi avut niciodată probleme de sănătate, după cum spune familia. Bărbatul a crezut că durerea este trecătoare, dar când a văzut că persistă şi devine din ce în ce mai puternică, a mers la spital. Soţia spune că ar fi stat împreună cu acesta o oră la triaj, după care soţul a fost preluat. După o oră, femeia a fost anunţată că a murit.

Bărbatul luase o pastilă

Așadar, acum îi acuză pe medici şi a depus o plângere penală de ucidere din culpă. Reprezentanţii spitalului susţin că informaţiile sunt nefondate şi că există camere care arată că bărbatul a fost preluat în cel mult 10 minute.

Bărbatul a spus că luase, în urmă cu patru ore, o pastilă şi că de atunci i s-a îngreunat respiraţia şi au început durerile. Decesul acestuia ar fi survenit în urma unei alegrii puternice la un medicament sau la o altă substanţă. După necropsie, se va şti cauza exactă a decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel