Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât

Un bărbat, din localitatea teleormăneană Băbăiţa, a decedat duminică după-amiază, după ce autoturismul în care se afla a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a petrecut pe raza localităţii Frăsinet, judeţul Teleorman. Un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 612, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât. 

La locul accidentului au intervenit echipaje de la ambulanţă şi SMURD, dar şi un elicopter SMURD. La sosirea salvatorilor, victima era încarcerată şi în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost scos de pompieri din autoturism şi predat personalului medical aflat la faţa locului, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Alte două persoane, mama şi sora victimei, sosite la locul evenimentului, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel