Un avion s-a lovit de o clădire după ce a decolat de pe Aeroportul din Kazahstan

Un avion de pasageri s-a lovit de o clădire imediat după ce a decolat de pe Aeroportul Internațional Almaty din Kazahstan.

Cel puțin 14 persoane au murit după ce un avion de pasageri cu circa 100 de persoane la bord s-a lovit de o clădire imediat după ce a decolat de pe Aeroportul Internațional Almaty din Kazahstan, au informat autoritățile locale, citate de site-ul agenției de presă Reuters.

Aeronava, de tip Fokker 100 se îndrepta către capitala țării, Nur-Sultan și „a pierdut din altitudine în timpul decolării și a lovit un zid de beton", după care a lovit o clădire, a informat Autoritatea Aeronautică din Kazahstan prin intermediul unui comunicat.

Potrivit primarului din Almaty, 14 persoane au murit și alte 22 sunt internate și se află în stare gravă.

Potrivit unor surse citate de Reuters, în momentul decolării aeronavei aeroportul din Almaty era acoperit de o ceață densă. Autoritățile nu au oferit momentan informații cu privire la posibila cauză a prăbușirii aeronavei, dar au anunțat că au suspendat toate cursele realizate cu acest tip de avion până la finalizarea anchetei, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel