Un avion militar s-a prăbuşit la Craiova. Un pilot a murit pe loc

avion prabusit
avion prabusit

Un avion militar s-a prăbuşit, joi dimineaţă, în apropierea Aeroportului Craiova. Din primele informaţii unul dintre piloţi a murit pe loc, iar cel de-al doilea a reuşit să se catapulteze. Adrian Predescu, director adjunct Aeroportul din Craiova a precizat că cel de-al doilea pilot a fost preluat de o ambulanţă.

Primele informaţii arată că avionul, de tip IAR 99, făcea zboruri de probă. În momentul impactului aparatul de zbor a luat foc.

"A avut loc un accident aviatic. Un avion militar, IAR Şoimul, s-a prăbuşit în timpul unui exerciţiu de antrenament, în apropierea aeroportului, pe latura de nord. Din câte se pare avionul e distrus în totalitate. Unul dintre piloţi a decedat, celălalt primeşte îngrijiri de la echipajul SMURD. Unul dintre piloţi a reuşit să se catapulteze", a declarat Adrian Predescu, director adjunct Aeroport Craiova.

Predescu a precizat că cei doi erau printre cei mai experimentţi piloţi ai aeroportului din Craiova. Amândoi aveau mii de ore la bord, a precizat Predescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel