Un avion iranian a ieșit de pe pistă la aterizare. Aeronava a ajuns direct pe o autostradă

Un avion al companiei Caspian Airlines a ieșit de pe pistă și a intrat pe o autostradă la aterizare.

Un avion al companiei Caspian Airlines a ieșit de pe pistă și a intrat pe o autostradă la aterizare, în sud-vestul Iranului, însă pasagerii au fost evacuați și au scăpat fără răni, conform Agerpres.

„Zborul Boeing nr. 6936 al Caspian Airlines cu 135 de pasageri a plecat din Teheran spre Mahshahr luni dimineață devreme. Avionul a ieșit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul Mahshahr fără să facă victime", a anunțat agenția de presă de stat IRNA.

Probleme tehnice

Citând oficiali ai aviației locale, IRNA a declarat că o problemă tehnică a întârziat aterizarea avionului ceea ce a provocat accidentul.

„Avionul nu a luat foc și toți pasagerii au părăsit în siguranță avionul", a declarat pentru IRNA directorul general al aeroporturilor din Khuzestan, Mohammad Reza Rezaei.

Sâmbătă, un avion iranian ce efectua ruta Istanbul-Teheran a efectuat o aterizare de urgență pe un aeroport din capitala Iranului din cauza unei probleme tehnice, a anunțat agenția semioficială de presă Mehr.

Accidente cauzate de americani

Companiile aeriene din Iran au fost afectate de multe accidente, pentru care conducătorii iranieni dau vina pe sancțiunile americane ce blochează companiile aeriene să-și înlocuiască flota îmbătrânită sau să achiziționeze piese de schimb din Occident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel