Un american și-a împlinit visul la 107 ani, alături de logodnica sa de 99

Un bărbat care a supraviețuit celor două războaie Mondiale a reușit să-și împlinească un vis, la vârsta de 107 ani.

Americanul Joe Newman, în vârstă de 107 ani a făcut o demonstraţie de condus, invitându-şi logodnica, în vârstă de 99 de ani la o plimbare cu decapotabila roșie. Cei doi sunt eroii unui videoclip publicat de „Inside Edition”.

Joe Newman s-a născut în 1913, la un an după naufragiul Titanicului, notează platforma belgiană 7sur7. Bărbatul a supravieţuit ambelor congregraţii mondiale şi a lucrat împreună cu soţia sa, acum decedată, pentru programe dedicate persoanelor cu tulburări de dezvoltare. La 100 de ani a intrat şi în cursa pentru un loc în Congres pentru Sarasota, Florida.

Newman a mărturisit că şi-a dorit mereu o decapotabilă roşie. Joe Newman a cumpărat maşina de la medicul său și și-a împlinit visul. Noua sa logodnică, Anita Sampson, are 99 de ani:

De obicei ţin ochii închişi când urc cu el în maşină”, a glumit aceasta. În ce priveşte secretul vieţii îndelungate, Joe Newman a mărturisit că a încercat „să rămână în formă din punct de vedere fizic şi mental. Şi să respir în continuare, desigur”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel