Șumudică, revenire în România: Doar trei echipe își permit să mă aibă

sumudica
sumudica

Marius Şumudică (47 de ani) a câştigat titlul în Liga 1 cu Astra într-un an în care nimeni nu-i dădea nicio şansă, dar a avut nevoie de două sezoane pentru a trece la următorul nivel. 

Pe cinci în Turcia, unde parcurge o stagiune senzaţională cu Kayserispor, tehnicianul român a vorbit despre o posibilă întoarcere în fotbalul românesc şi a anunţat că vine doar la o ehcipă importantă, cu care se poate bate la titlu din primul an.

Dintr-o echipă mică, Şumi a transformat Astra în campioana României şi participantă în primăvara europeană, iar performanţele i-au fost răsplătite cu un contract bun în fotbalul din Turcia, unde antrenorii străini intră şi, în general, rămân foarte greu.

Clauză uriașă

Pentru Şumi, titlul câştigat cu Astra şi experienţa în Ţara Semilunii sunt sinonime cu trecerea la următorul nivel, motiv pentru care fostul atacant al Rapidului vorbeşte, acum, în alţi termeni despre întoarcerea în fotbalul românesc, informează Prosport. Şumi nu consideră că ar face un pas în spate în carieră, dar transmite că se află în punctul în care nu poate antrena decât FCSB, CFR şi CS U Craiova, echipele care se bat la titlu:

"Nu ştiu dacă mă pot întoarce în vară în Liga 1. Am o clauză de 500.000 de euro, cred că e destul de greu de plătit, dar niciodată să nu spui niciodată. Dacă mă voi întoarce vreodată în România, nu o s-o mai iau de jos. Cred că am ajuns la un standard, la un anumit nivel la care-mi permit să aleg. Dacă va fi, mă voi duce la o echipă cu care să mă bat pentru campionat. Nu ar fi un pas înapoi revenirea în România, dacă aş avea posibilitatea să mă lupt pentru campionat. În acest moment, la cum arată Liga 1, doar Steaua, CFR Cluj şi Craiova pot emite pretenţii la titlu", a spus Şumudică, marţi dimineaţă, la televiziunea Pro X, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel