Șumudică, REACȚIE spumoasă după căzătură

Șumudică a fost protagonistul unei faze memorabile la început de an. Aflat pe margine, la un amical al echipei pe care o conduce, Kayserispor, a încercat să se sprijine de un stâlp, însă a căzut în pe o plasă din gard, la propriu.

Pentru a masca momentul penibil, antrenorul român a mimat că el a ales să urmărească meciul stând în plasă. Momentul amuzant cu Șumudică a devenit rapid viral, iar astăzi a venit și replica acestuia.

„După căderea asta spectaculoasă, chiar și fanii din Kayseri spuneau: `să reziști 2 zile pe cal și să cazi de pe cal a doua zi înseamnă mult`. Râdeau jucătorii cu gura până la urechi când am ajuns la hotel și am uitat și de supărare și de orice. Mai nasol e că m-am învinețit pe aici. Ce moment, ce secundă, parcă m-am așezat de rușine. Am văzut că se uitau oamenii, am văzut și camera pe mine și mi-am pus și mâinile așa, ca și cum mă uitam la meci, că eu am vrut să mă așez.

Sper să nu se mai întâmple, astăzi am avut noroc că era gardul de sârmă, nu m-am dus pe spate. Ăla era ca plasa de la porți. Ce să văd? Am crezut că e bara în spate, am călcat în șanț. Când am căzut, eram și puțin ud la funduleț dar zic, ce să mă mai ridic, că râde lumea de mine. Am stat vreo 5 minute. Iau antibiotic acum. Acum m-am uitat, mi-am pus și un scaun, stăteam ca la frizer. Țipasem la Săpunaru, mi-a și spus: vezi dacă țipi la mine?", a comentat Șumudică.

Momentan, Șumi are amicale cu Kayseri, iar odată cu reluarea sezonului, va întâlni în primul meci Galatasaray, echipă condusă de Fatih Terim. În tur, Galatasaray a învins cu 4-1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel