Șumudică, primul scandal în Turcia

sumudica
sumudica

Marius Șumudică nu se dezminte. El a provocat deja primul scandal în Turcia, iar răspunsul său după meci pentru presă a fost pe măsură. 

Marius Șumudică a obținut cea de-a doua victorie în patru meciuri pentru Kayserispor, iar la reușite s-a bucurat excesiv, astfel că și-a atras antipatia suporterilor echipei gazdă care l-au apostrofat tot meciul. 

Întrebat după partidă dacă simte că i-a provocat pe fanii lui Sivasspor, Șumudică a răspuns: "Ați preferă să stau pe scaun? Eu cred că pot să stau pe scaun doar dacă vreau să stau pe scaun. Acesta sunt eu. Îmi cer scuze dacă am fost înțeles greșit, nu am vrut să arăt lipsă de respect fără adversari, doar am vrut să mă bucur alături de suporterii noștri" a spus Șumudică.

Fost campion cu Astra, Șumudică este foarte mulțumit de începutul de sezon la Kayseri: "Am făcut un joc de pase foarte bun și am ținut bine de minge, lucru deloc ușor în condițiile în care au venit 17 jucători noi la echipă. Îi felicit pe jucători și îl felicit pe arbitru care a avut un meci foarte bun" a mai spus Șumudică, conform sport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel