Șumudică, lăudat de patronul lui Kayseri

Erol Bedir, patronul de la Kayserispor este plin de entuziasm după turul de campionat din Turcia. Acesta a oferit mai multe declarații în legătură cu situația clubului și despre relația cu Marius Șumudică.

Erol Bedir spune că echipa pe care o finanțează a reușit să se autodepășească, lucru care nu poate decât să-i hrănească orgoliul.

„Mă bucură în primul rând succesul lui Kayserispor, e clubul nostru. În al doilea rând, mă bucur că acum se vorbește exact invers decât la începutul sezonului. Asta îmi hrănește orgoliul, trebuie să recunosc", a declarat Bedir pentru agenția de presă Anadolu.

Patronul lui Kayseri îi prevede un viitor strălucit lui Șumi și crede că are potențialul de ajunge să antreneze într-un campionat de top, precum Premier League.

„Dacă vine o ofertă pentru Șumudică, îl însoțim cu tobe"

„Nu va pleca decât atunci când o echipă mai mare decât Kayseri îi va face o ofertă. Dacă va merge undeva în Europa, de exemplu în Anglia, aș fi foarte fericit. Mi-a promis că-și prelungește contractul dacă eu îi cer asta. Dar, dacă vine o ofertă cum a venit cea de la Everton pentru Cenk Tosun, ne-am bucura să-l trimitem acolo. Îl însoțim cu tobe, dăm petrecere! Dar să meargă în Golf pentru bani? Nu e ceea ce ne dorim", a declarat Erol Bedir.

Petronul turcilor a vorbit și despre stilul coleric al lui Șumudică, binecunoscut în România, dar și în Turcia.

„Șumudică are un stil diferit, dar așa e el. Nu joacă teatru. E agresiv și pasionat. Când îl vezi după meciuri, e la fel de transpirat și obosit ca un mijlocaș. Așa era și în România. Fotbalul e un show, iar ceea ce face el e de asemenea parte din show. Cât timp nu afectează echipa, nu-i nicio problemă. Fiecare om are stilul său. Am vorbit cu el, îmi spune că dacă ar încerca să se disciplineze s-ar simți constrâns și n-ar mai munci liber. Asta ar avea un efect negativ asupra muncii lui. Mi-a cerut să-i respect dorința", a declarat patronul Kayserispor pentru Anadolu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel