Șumudică, ironie MAXIMĂ pentru Reghecampf și Meme Stoica

sumudica
sumudica

Marius Șumudică a avut o reacție ironică la adresa conducerii FCSB, făcând aluzie la scandalul cu alcool în care cei doi au fost implicați înaintea meciului din Europa League de la Zurich.

Schimburile de replici au apărut imediat după ce antrenorul campioanei, fan înfocat al Rapidului, a fost trecut pe lista posibililor înlocuitori ai lui Reghecampf de către Gigi Becali, patronul FCSB.

După ce campioana Astra Giurgiu a pierdut la Viitorul (3-2), Viitorul egalând FCSB în clasamet, Reghecampf a declarat că i ”s-a făcut scârbă”, făcând aluzie la faptul că Șumudică nu și-a apărat corect șansele.

„Referitor la declaraţiile domnilor Reghecampf şi Mihai Stoica, ţin să le precizez următoarele: dacă vreodată patronul Stelei s-a gândit la mine, asta înseamnă mult pentru mine, pentru că îmi este apreciată munca din ultimii doi ani, ce am făcut la Astra. Fiind în acest moment cel mai puternic investitor din ţară, asta nu poate decât să mă bucure. FCSB este în momentul acesta echipa care investeşte cel mai mult în fotbalul românesc.

Am văzut că unora li se face scârbă brusc, aşa, după ce ei au pierdut cu 3-1 la Constanţa, le e scârbă că alţii au pierdut cu 3-2. Au mai avut greţuri şi la alte meciuri, unul dintre ei nici n-a mai ajuns la jocurile din Europa League. Sincer, trece cu emetiral", a declarat Marius Şumudică, ironic, scrie ProSport.

Aluzia era la Mihai Stoica, absent de la stadion în meciul FC Zurich - Steaua 0-0 şi despre care sursa citată a dezvăluit că a băut la restaurant, în ziua partidei, unde a fost împreună cu Reghecampf.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel