Șumudică și Kayseri, debut cu stângul în 2018, contra celor de la Galata

Kayserispor, echipă antrenată de către Marius Șumudică a pierdut primul meci din campionat al acestui an, împotriva celor de la Galatasaray. 

Astfel, Kayseri a pierdut ambele confruntări cu Galata din campionat. În tur, echipa lui Șumi a pierdut cu 4-1 în deplasare. În schimb, a bifat două rezultate de egalitate cu celelalte două mari echipe de tradiție din Super Lig, Fenerbahce (3-3) și Beșiktaș (1-1).

Returul cu Galata a fost echilibrat. Kayserispor a ținut mai mult mingea (51% - 49%), iar la ocazii, raportul a fost de 12 la 10 în favoarea echipei antrenate de către Fatih Terim. Antrenorul român a criticat după meci arbitrajul. Echipa gazdă a deschis scorul prin Derdiyok, care a marcat în urma unei mari erori de arbitraj. Elvețianul a înscris în urma unui offside de un metru. Același Derdiyok a mai înscris o dată 7 minute mai târziu. După pauză, Șumudică i-a înlocuit pe Ali Turan și Fernando Boldrin cu Willian De Amorim și Guray Vural. În minutul 52, Bulut a înscris din assist-ul lui Vural. În minutul 77, Șumudică a forțat, introducându-l în teren pe Asamoah Gyan, în locul lui Cristi Săpunaru, însă mutarea nu a avut succes. Garry Rodriguez a punctat pentru Galata în minutul 91, tot din poziție de offside. 

Kayserispor, locul 6 în Super Lig

Galatasaray a urcat pe locul 2 în campionat, cu 38 de puncte, la un punct de liderul Bașakșehir. Kayserispor a coborât pe locul 6, cu 30 puncte, la egalitate cu Trabzonspor și Goztepe - adversarul lui Șumudică în următoarea etapă.

Kayserispor - Galatasaray - Echipele de start:

Kayserispor: Lung Jr - T. Lopes, Săpunaru, Kana, Turan - Cinaz, Badji - Boldrin, Turuc, Mendes - Buluc
Rezerve: Yildirim, Vural, Varela, Ozturk, Kucher, Kas, Gyan, Gulen, Espinoza, De Amorim.

Galatasaray: Muslera - Mariano, Denayer, Aziz, Latovlevici - Ndiaye, Inan - Rodrigues, Feghouli, Oztekin - Derdiyok
Rezerve: Iscan, Linnes, Guntes, Gumus, Donk, Cigerci, Belhanda, Balta.

Șumudică, neîndreptățit

„La noi, fiecare atac era cartonaș galben, la ei nu se dădea nimic. Nu se poate așa ceva, nu e posibil, un ofside de un metru. Ce să mai jucăm? Nu s-a făcut nicio greșeală în favoarea noastră. Noi mereu am câștigat pe teren, uitați-vă la reluări ce offside a fost! Cum nu a văzut? E cel mai bun arbitru din Turcia. Vreau să mă respecte! Atâta tot, toată țara a văzut ce s-a întâmplat în seara asta", a spus Șumudică după meci la interviul pentru BeIn Sports.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel