Șumudică, elogii pentru Erdogan: Dacă ar fi președintele României...

sumudica
sumudica

Marius Şumudică a acordat un amplu interviu celor de la Sabah. Românul a vorbit și despre președintele Erdogan.

Marius Şumudică este un personaj tot mai căutat în presa din Turcia. Rezultatele obţinute alături de Kayserispor, dar şi faptul că este charismatic îl fac un subiect bun pentru ziarele din Turcia. 

Şumudică spune că a rămas impresionat de felul în care preşedintele Turciei - fost fotbalist în tinereţe - sprijină fotbalul prin dezvoltarea infrastructurii, informează Telekom Sport. Antrenorul român spune că şi-ar dori să-l întâlnească într-o zi pe Recep Erdogan - un politician foarte controversat pe scena internaţională:

"Dacă Erdogan ar fi fost preşedintele ţării mele, România ar fi câştigat Cupa Mondială. În afara Turciei, statul n-a construit nicăieri stadioane atât de spectaculoase. Este un lucru minunat... Cred că dragostea preşedintelui Erdogan pentru fotbal nu este mare, ci uriaşă. Fotbalul turc şi suporterii sunt norocoşi din punctul ăsta de vedere. Ca om de fotbal, dacă vreodată o să am şansa să-l întâlnesc pe Erdogan, îi voi mulţumi personal cu toată inima şi-i voi strânge mâna cu siceritate. Pentru aceste stadioane şi pentru felul în care sprijină fotbalul.

Dacă aş da exemplul ţării mele dacă am fi avut un preşedinte ca Erdogan în perioada în care România producea staruri precum Hagi, credeţi-mă că jucam finala Cupei Mondiale şi cred că o şi câştigam", a declarat Şumudică pentru Sabah, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel