Șumudică, după eliminarea din Cupa Turciei: „Sunt atât de deprimat..."

Echipa de fotbal Kayserispor, antrenată de românul Marius Şumudică, a ratat calificarea în semifinalele Cupei Turciei, remizând miercuri acasă cu Akhisar Belediyespor, 2-2, în manşa a doua a sferturilor de finală, după ce pierduse în tur cu 1-0.

După meci, Marius Șumudică s-a declarat deprimat și a subliniat faptul că principala lui atenție este concentrată asupra rezultatelor din campionat.

„Sunt atât de deprimat, dar am totuși o nelămurire. Toată lumea înțelege fotbalul în Turcia și respect chestia asta. Sunt convins că nimeni nu ar fi spus nimic dacă eram eliminați de Vanspor sau de Yada Eyupspor. Au fost echipe mari eliminate înaintea noastră. Am realizat mai mult decât am făcut-o anul trecut. Suntem pe locul 5 în campionat. Avem un obiectiv în campionat, tragem din greu să-l îndeplinim și pentru asta lucrăm din greu”, a declarat Marius Șumudică după partida din cupă.

„Nu am o baghetă magică"

Principalul obiectiv al lui Șumi este locul 5 în campionat, asta după ce a schimbat de mai multe ori obiectivele, de când i-a preluat pe cei de la Kayseri.

„Este foarte dificil să câștigi atât Cupa, cât și campionatul, mai ales pentru o echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 15. Nu am o baghetă magică. Când am venit aici, mi-am propus să practicăm un fotbal plăcut ochiului. Apoi ne-am schimbat obiectivul de pe o zi pe alta. Mi-am setat propriul meu obiectiv, de a încheia printre primele 8. Acum vrem să rămânem pe locul 5. Dacă realizăm asta, va fi un sezon minunat. Îmi cer scuze dacă fanii vor mai mult”, a declarat Șumudică în cadrul conferinței de presă.

Kayserispor ocupă poziția a cincea în Super Lig, cu 34 de puncte acumulate după 20 de etape. Kayseri e la 3 puncte în spatele lui Beşiktaş, locul 4 şi la 9 puncte în urma celor de la Istanbul Bașakșehir, liderul campionatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel