Umorul lui Mihai Bendeac. Ivașcu: Trebuie să spun un lucru pe care îl știe și el-VIDEO

Scutaru Cristina / 05 dec 2017 / 11:49

George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis, a fost întrebat la interviurile DC News ce părere are despre umorul lui Mihai Bendeac.

Înainte de toate, el a spus că a renunțat, de multă vreme, să se mai uite la televizor pentru că simțea că știrile îl încărcau negativ.

"Mihai Bendeac este un actor excepțional. (...) O să vă dezamăgesc. Nu mă uit la televizor. Am renunțat să mă uit pentru că am vrut să mă concentrez pe altceva. Îmi face bine. De aceea, nu am nici Facebook. Cred în relația directă. Mult mai frumos este să vorbești direct cu oamenii. (...) Revenid: îl știu pe Mihai Bendeac. Trebuie să spun un lucru pe care îl știe și el. La UNATC, a intrat cu monologul lui Hamlet. Credeți-mă că era foarte credibil. A intrat printre primii dacă nu chiar primul, nu mai țin minte. Deci are talent actoricesc cu carul! Nu mă întrebați despre politica unei televiziuni unde probabil dacă îi soliciți omului să joace Hamlet, îți joacă Hamlet sau dacă îi soliciți să joace altceva joacă", a spus George Ivașcu la interviurile DC News.

[citeste si]

Iată răspunsul integral: