Ultrașii roș-albaștri, mesaj dur anti-Șumudică. Becali, atenționat

Șumudică nu este dorit de cei mai înfocați suporteri roș-albaștri, care au reușit să-i transmită un mesaj explicit finanțatorului FCSB, Gigi Becali.

Reacția ultrașilor vine după ce Gigi becali ar fi afirmat că și-l dorește pe Marius Șumidică la cârma FCSB-ului, în locul lui Mihai Teja, din campionatul următor. Fanii vicecampioanei Ligii 1 au luat atitudine, iar luni noaptea au intrat în incinta cantonamentului roș-albaștrilor din Berceni și au scris cuvinte jignitoare la adresa lui Șumudică chiar pe zidurile bazei sportive.

Ei au scris cu vopsea neagră mai multe mesaje anti-Marius Șumudică. Principalul mesaj a fost ”Șumi interzis la Steaua!”. Gestul ultrașilor a venit la puțin timp după ce ”Peluza Roș-Albastră” a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că nu este de acord cu o astfel de înlocuire importantă la nivelul băncii tehnice.

Gigi Becali a spus că ar fi tentat să-l aducă pe fostul antrenor al Rapidului pe banca tehnică a echipei, dar nu fără a-i consulta înainte pe suporteri. "Nu vreau să fac nimic împotriva suporterilor! Eu vreau pace! Mă voi consulta cu ei. Dacă ei vor fi de acord, atunci îl aduc pe Șumudică. Dar, să fie peste 80%. Deși, la un club cum este Steaua și restul de 20% ar însemna mult. De data asta nu fac nimic fără să-i întreb. Nu pot aduce un antrenor care să nu fie agreat de galerie", a spus Gigi Becali, la "Fotbal Club", de la Digi Sport.

La rândul său, actualul antrenor al formației Al Shabab a spus ”Am primit sute de telefoane. De la fanii stelişti care mă implorau să vin antrenor la FCSB. Vă arăt telefonul când vin în ţară. În acelaşi timp, am primit telefoane de la rapidişti, care mă rugau să nu merg la FCSB. Eu sunt antrenor profesionist, care muncesc, mă simt flatat că suporterii unei echipe cu care eu am fost în relaţii reci mă apreciază", a declarat Marius Șumudică, citat de GSP.

Mesajul dur al ultrașilor vine și în condițiile în care Șumudică și-a exprimat dintotdeauna dragostea pentru Rapid și antipatia pentru FCSB, ceea ce a făcut ca fanii roș-albaștrilor să ia atitudine.

Citește și:

Teja pleacă. Cine îi va lua locul

Şumudică la FCSB? Teja, precizare despre discuţiile cu Becali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel