Ultimul Trib. Cine sunt concurenţii care au ajuns în marea finală

Chiar și în etapa finală, răsturnările de situație încă mai apar în Ultimul Trib! După încă două eliminări, cântărețul Sorin Brotnei și campionul european la gimnastică Mircea Zamfir s-au calificat în finală, iar săptămâna viitoare vor lupta pentru ultima dată, pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Rămași printre cei mai puternici, din 21 de concurenți, Daniel Chiriță și Mircea Zamfir au fost cei care au jucat semifinala din Ultimul Trib, după ce Silviu Geandră și Sorin Brotnei au reușit deja să se califice în prima etapă a finalei.

Daniel Chiriță a avut o primă strângere de inimă când a aflat că și în această etapă va avea de parcurs un traseu la capătul căruia se află, din nou, un puzzle. O astfel de probă l-a făcut data trecută să ajungă la duel, iar acum a făcut și o mărturisire șocantă: pe lângă faptul că nu e obișnuit să rezolve astfel de jocuri, fostul fotbalist nu distinge culorile foarte bine.

Ca urmare, la această probă a încercat să își creeze un avantaj pe traseu, pentru a-i rămâne mai mult timp la final pentru a forma cubul din bucăți de lemn, însă l-a pierdut pe parcurs. După un efort incredibil, Mircea și Chiru au terminat traseul, însă cu greu s-au putut concentra pentru a putea forma
puzzle-ul. În cele din urmă, Mircea și-a dat seama că a deslușit misterul și, înainte de a monta ultima piesă, l-a îmbrățișat pe Daniel Chiriță, care a răsuflat epuizat. "Nu aveam cum să mă bucur total, a fost o bucurie seacă, pentru că eu știu cât am pătimit noi doi și cât de greu a fost. Nu știu câți au fost așa uniți cum am fost noi aici", a spus Mircea Zamfir.

Daniel Chiriţă a părăsit competiţia

"S-a văzut diferența, el este și cu 11 ani mai tânăr! Am părăsit competiția cu capul sus, nu îmi pare rău, mai ales că am ajuns până aici la vârsta mea!", a spus Daniel Chiriță. Prietenia lor însă va continua și acasă, așa cum cei doi au povestit și au făcut deja planuri comune după ce au descoperit că amândoi sunt implicați în proiecte dedicate copiilor care provin din familii nevoiașe.

În timp ce Daniel Chiriță a părăsit Ultimul Trib cu gândul că va putea totuși să bea o cafea bună, Sorin Brotnei, Silviu Geandră și Mircea Zamfir au primit o veste bună înainte de finală – aceea de a-și putea suna familiile pentru a-i anunța veștile bune. Pe cât de fericită, pe atât de grea a fost revederea celor trei cu cei dragi. Iar dacă pe Mircea discuția cu soția a părut că l-a ajutat să se încarce cu energie pozitivă, Silviu nu a fost atât de sigur, după ce partenera sa, alături de care a venit în Ultimul Trib, a suspectat că acesta s-ar fi îndrăgostit de o altă concurentă. "Noi ne-am certat și mai tare de atât și a fost bine", a spus acesta încrezător.

La fel de fericită a fost să afle veștile bune și soția lui Sorin Brotnei, care era însărcinată în perioada în care acesta a fost în Madagascar. "Niciodată nu o să mai plec de acasă atât de mult timp, maximum trei zile!", i-a promis acesta.

Sorin, Silviu şi Mircea s-au înfruntat în cea mai grea probă de până acum

În ziua următoare, fiecare dintre echipele originale a avut câte un reprezentant în prima etapă a finalei: lemurul Sorin Brotnei, cameleonul Silviu Geandră și crocodilul Mircea Zamfir. "Este o finală tricoloră!", a remarcat Sorin.

Cea mai grea probă de până acum i-a purtat pe cei trei de-a lungul unui traseu incredibil de dificil, de-a lungul căruia pe rând, Sorin Brotnei și Silviu Geandră au pierdut din avans, dar și din forță, în timp ce Mircea Zamfir a continuat traseul cu puteri supraomenești. El a fost și primul care a reușit să se salveze, în timp ce Silviu și Sorin au intrat umăr la umăr în ultima probă din traseu, una de răbdare și îndemânare, puncte forte ale lui Brotnei. " Mi se pare că m-am oprit unde trebuie, mă ajunsese oboseala. Poate dacă aș fi câștigat în fața lui Sorin amânam același deznodămând din finală", a spus Silviu, care a părăsit astfel competiția, iar Sorin Brotnei și Mircea Zamfir sunt cei doi concurenți care vor juca finala Ultimul Trib, săptămâna viitoare, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel