Ultimul Trib, 4 ianuarie. Momente grele pentru o echipă

Ultimul Trib
Ultimul Trib

ULTIMUL TRIB. Concurenţii din echipa „Crocodililor” de la „Ultimul Trib” vor avea parte de o noapte grea în ediţia difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

ULTIMUL TRIB. Dupã ce ieri searã au avut proba de „Salvare", care le-a adus câştigul Lemurilor şi i-a trimis pe Crocodili direct la Nominalizare, nici noaptea urmãtoare nu a fost prea bunã pentru echipa roşie. O ploaie puternicã le-a dat mari bãtãi de cap, neputând sã se odihneascã deloc.

ULTIMUL TRIB.  „A fost cea mai cruntã noapte de care am avut parte!", a fost dezvãluirea cu care Alex Filip a început dimineaţa. „Am mai trãit o noapte pe insulã când a plouat, dar nu a fost atât de rãu ca asearã!", a mai completat acesta. Alex a fost cel care a terminat proba trecutã pe ultimul loc, devenind astfel duelist, iar apoi echipa a votat-o pe Lola ca fiind al doilea duelist, astfel cã în seara aceasta, crocodilii se pregãtesc pentru un duel în interiorul echipei.

ULTIMUL TRIB. Nici pentru Lemuri ziua nu debuteazã foarte bine. Chiar dacã la ei nu a plouat, foamea a fost cea care le-a dat trezirea şi, din pãcate, opţiunile pentru masã nu erau deloc variate. „Am avut noroc cã n-a plouat, dar avem probleme cu mâncarea!", a povestit Daniel Chiriţã la trezire, iar Ioana a completat şi ea „ne-am trezit şi ne uitãm la foc, pentru cã nu avem ce mânca!". Noaptea n-a fost prea plãcutã nici pentru lemurul Mircea Zamfir care susţine cã noaptea trecutã un alt crab de pe plajã i-a dat bãtãi de cap şi nu l-a lãsat sã doarmã.

ULTIMUL TRIB.  Cum va decurge lupta dintre Lola şi Alex, o luptã între fraţi, aşa cum au numit-o chiar ei, dar şi cine va câştiga proba „Cãpitanilor", care vine cu un rãsfãţ pe cinste – o noapte în vila de lux care le va permite sã îşi încarce bateriile la maximum, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Ultimul Trib".

VEZI ȘI: Zodia care nu trebuie să dea înapoi. Va triumfa în 2019!

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019. Mariana Cojocaru, previziuni pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel