Ultimele 100 de zile ale Dianei, noul documentar despre viața prințesei Diana

Printesa Diana
Printesa Diana

 La aproape 20 de ani de la moartea tragică a prințesei Diana, se anunță crearea unui documentar care să prezinte ultima vară trăită de aceasta. `Ultimele 100 de zile ale Dianei` promite să dezvăluie amănunte ne mai povestite până acum despre regretata Diana. 

`Ultimele 100 de zile ale Dianei` este documentarul care promite să treacă de imaginea Prințesei poporului și să realizeze portretul personei dn spatele regretatei Diana.

Detalii noi din viața Dianei vor fi evidențiate acum, precum este relația dintre aceasta și mama sa. Potrivit realizatorilor, Diana a avut o relație dificilă cu cea care i-a dat viață. Aceștia leagă eșecul din viața conjugală a acesteia cu prințul Charles de momentul în care părinți săi s-au despărțit, despre care spun că a fost un moment crucial din viața Diane. Când vine vorba despre relația cu mama sa, realizatorii documentarului arată momentele tensionate dintre cele două create de știrile pe care mama Dianei le divulga tabloidelor.

Relația prințesei cu presa este evidențiată în cadrul documentarului și arată cum și-a petrecut, Diana, prima și ultima vară în calitate de femeie singură după divorțul de prințul Charles din perspectivă tabloidelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel