EXCLUSIV  Ultima lecție a lui Jupiter în Săgetător. Moment EXTRAORDINAR de care putem profita

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

De la publicarea acestui articol și până la ieșirea lui Jupiter din semnul Săgetătorului și intrarea în Capricorn, mai sunt aproximativ douăzeci și patru de ore.

Moment extraordinar pentru a ne face o socoteală a lecțiilor primite în ultimul an, a revelațiilor resimțite, dar și a idealurilor exagerate corectate. Jupiter este cea mai mare planetă din Sistemul Solar. În astrologie este considerat Marele Benefic, corespondentul lui Zeus, cel care oferă abundență și oportunități.


Jupiter se află în domiciliu în Săgetător, semnul dreptății, optimismului și al expansiunii. Deci în ultimul an, a oferit multe momente în care am simțit un plus de încredere și în care am decis să îndrăznim mai mult. De obicei, anii cu Jupiter în Săgetător sunt unii plăcuți, cu reușite, fără conflicte. Doar că de data aceasta, Jupiter a făcut de trei ori careu cu Neptun, iluzionistul astrologiei.

Și ne-am confruntat cu inițiative care inițial păreau minunate, dar care după ceva timp, s-au spart. Oamenii de la care aveam așteptări s-au schimbat brusc și nu într-o manieră plăcută. Trebuie să țineți cont că odată cu intrarea lui Jupiter în Capricorn (2 decembrie 2019, ora 20:20) ne vom confrunta cu realitatea crudă a deciziilor din ultimul an. Infuzia de entuziasm se va potoli și vom fi puși să dăm examene dure pentru a putea contrui ceva. Unde am crezut că lucrurile funcționează, exact acolo este dezamăgirea cea mai mare. Vom dori să găsim imediat un vinovat, dar asta ne va îndepărta de la obiectivele noastre. Nu mai contează cine este de vină, ci va conta enorm câtă maturitate și responsabilitate vom afișa după deziluzii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel