Ulei de avocado, ce se întâmplă dacă îl aplici pe păr

Avocado
Avocado

Uleiul de avocado are beneficii uimitoare și pentru păr.

Previne ruperea

Acoperirea firelor cu un strat subțire de ulei de avocado poate face părul să devină mai flexibil și mai elastic. Nu poate repara părul puternic deteriorat, dar va preveni degradarea și mai puternică a acestuia. De asemenea, aplicând ulei de avocado pe vârfuri, poți ajuta la o descurcare mai ușoară.

Mască pentru păr

Poți folosi avocado și pentru a-ți face măști de păr hidratante. Uleiurile din avocado acoperă firele de păr cu un strat protector, care îl va face mai strălucitor și mai elastic, prevenind astfel ruperea. Ca să-ți faci o mască cu avocado, scoate sâmburele unui avocado bine copt, curăță coaja și pisează o jumătate de fruct într-un bol. Adaugă un gălbenuș de ou și o lingură cu miere. Amestecă bine ingredientele și aplică masca pe părul curat, puțin umed. Lasă să acționeze timp de 30 de minute, apoi spală-te pe cap. 

Tratament pentru păr

După ce te-ai spălat pe cap, poți să folosești uleiul de avocado ca pe un tratament intens hidratant. Aplică pe părul ud, după șamponare, o cantitate mică de ulei de avocado în palme, apoi treci cu degetele prin păr de la rădăcină până la vârfuri, notează eva.ro. Lasă uleiul de avocado să acționeze timp de câteva minute, apoi clătește-te cu apă caldă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel