UEFA: Budescu, locul doi în clasamentul celor mai buni jucători

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a ocupat locul 2 în clasamentul celor mai buni jucători ai meciurilor de joi din etapa a doua a grupelor Europa League, după votul internauților, a anunțat site-ul UEFA.

Autor al unui gol în victoria cu 2-1 a lui FCSB pe terenul echipei elvețiene Lugano, Budescu a strâns 24% din voturi. Mijlocașul lui FCSB fusese ales cel mai bun jucător al primei etape din Europa League, pentru evoluția sa din meciul cu echipa cehă Viktoria Plzen (3-0). Budescu are trei goluri în grupele actualei ediții a Europa League.

Cel mai bun jucător al etapei a doua a grupelor acestei competiții a fost ales Aleksandr Kokorin, atacantul rus al lui Zenit Sankt Petersburg, care a adunat 39% din voturi. Pe locul trei a fost Manuel Fernandes (Lokomotiv Moscova), cu 13% din voturi.

Marko Livaja (AEK Atena) a avut 10% din voturi, Andre Silva (AC Milan) și Emre Belozoglu (Istanbul Bașakșehir) au avut câte 5% din voturi, iar Theo Walcott (Arsenal) și Junior Moraes (Dinamo Kiev), câte 2%, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel