UEFA 2020. Echipa Albaniei, umilită de trei gafe în Franța. Radu Banciu: Macron și-a ieșit din minți! Incident diplomatic extrem de grav

Radu Banciu
Radu Banciu

Organizatorii meciului Franța - Albania, din preliminariile EURO 2020, au gafat incredibil, umilind echipa Albaniei nu o dată, nici de două ori, ci de trei ori. 

După ce jucătorii au intrat pe teren, a fost intonat mai întâi imnul țării gazdă, La Marseillaise, asta deși regulamentul stipulează ca imnul țării-oaspete să fie pus primul. Când să fie intonat imnul Albaniei, s-a auzit imnul Andorrei. Fotbaliștii albanezi au refuzat să joace. Ei au dorit să fie intonat imnul țării lor, la fel și suporterii care au huiduit momentul. Crainicul și-a cerut scuze pentru incident, doar că părerile de rău au fost adresate suporterilor din... Armenia. 

Radu Banciu a spus, la B1 TV, că ”aceasta este insuficiența unei națiuni”. ”Scos din minți, Macron l-a contactat pe prim-ministrul Albaniei” a afirmat el, care a adăugat că e ”un incident diplomatic extrem de grav, venit din mediocritatea unei foste mari puteri”. 

”Asta înseamnă lipsa de școală, de cultură, de interes, de pasiune la locul de muncă. Fac din tine o nulitate absolută.” a conchis Radu Banciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel