Udrea analizează posibilitatea Ponta-prezidențiabilul PSD

Deputata Elena Udrea a analizat, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România Tv, indiciile date de premierul Victor Ponta cu privire la candidatura la prezidențiale. 

"Se lasă curtat acum la Argeș, la Pitești. Îl prezice domnul Pendiuc, din nou, în fruntea a ceva, de data aceasta a României. Domnul Ponta este în campanie electorală și, dacă nu ar vrea, nu l-ar lăsa partidul", a opinat Elena Udrea, la România Tv. 

Deputata a motivat participarea la prezidențiale de instabilitatea funcției de premier, după aceste alegeri- "Funcția din Guvern nu este deloc sigură. Poți să ai o majoritate în Parlament care să te schimbe. Foarte mulți vor părăsi barca PSD odată cu venirea noului președinte dacă acel președinte nu este din PSD. Ori candidează acum, ori ratează această șansă". 

Elena Udrea a întărit ideea că premierul este supus unor presiuni din partid: "Nu-l va lăsa partidul să nu candideze. Chiar dacă el nu va fi sigur, partidul nu-l va lăsa și va trebui să facă acest joc. Amenințarea de vineri nu a mers. Mesajul a fost unul onest, însă nu rezistă la presiunea baronilor". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel