Udrea: Un partid nu se ţine fără disciplină, iar Boc a fost prea indulgent cu cei care critică PD-L

Şefa interimară de la PD-L Bucureşti, Elena Udrea, a avut, luni, un cuvânt de spus la adresa vocilor critice din partid, care în ultima perioadă au denunţat acţiunile Guvernului şi ale premierului.

Ministrul l-a cataloghat, luni, pe liderul formaţiunii din Modrogran, Emil Boc, drept o persoană mult prea indulgentă, lăsând de înţeles că acesta trebuie să ia atitudine faţă de criticile unora dintre membrii. "A fost indulgent şi dânsul recunoaşte lucrul acesta. Este preşedintele partidului, este cel de la care aşteptăm să ia măsurile de a ordona partidul şi, până la urmă, a avut tot timpul susţinerea noastră. Nu vreau să mă refer la persoane, dar cred că trebuie să existe o disciplină de partid, mai ales când partidul e la guvernare şi s-au luat nişte măsuri şi aşa destul de nepopulare", a spus Elena Udrea, după reuniunea conducerii centrale a formaţiunii politice.

Mai mult, preşedintele PD-L Bucureşti a denunţat faptul că Biroului Permanent Naţional au ajuns o chestiune la care "oricine trece pe acolo, intră şi participă" . "Vin toţi cei care doresc să participe şi este un lucru bun că vor să se implice, însă este greu să mai iei decizii importante pentru partid când de multe ori sunt oameni acolo pe care nu i-am văzut niciodată", a criticat democrat-liberala.

Nu în ultimul rând, ministrul a dat un semnal destul de puternic "disidenţilor", denunţând faptul că Boc trebuia să pună lucrurile la punct încă de la votul asupra moţiunii de cenzură, după care parlamentarii care nu au respectat disciplina de vot a formaţiunii au rămas nesancţionaţi.

"Avem instituţii, organisme de conducere a partidului, putem trata lucrurile instituţional. (...) Un partid nu se ţine fără disciplină, un partid în care totuşi orice opinie este acceptată, în care oricine poate să-şi spună punctul de vedere. Să nu vii să-ţi spui punctul de vedere în interiorul partidului, dar apoi să profiţi de atitudinea ostilă care există în afara lui şi să adaugi la criticile împotriva propriului partid, cred că... (nu e un lucru bun - n.r.)", a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că această problemă va fi discutată la nivelul BPN, unde ar trebui să se decidă "cum pot fi impuse regulile, pentru că acestea există dintotdeauna în statutul partidului".

Citeşte şi:

Sulfina Barbu vrea o nouă conducere la PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel