Udrea, întâmplare cu 'șmecheri': Felicit polițiștii

Elena Udrea îi felicită pe polițiștii rutieri care au amendat mai mulți "șmecheri" din Primăverii ce și-au parcat mașinile pe trecerea de pietoni, fiind gata să intre cu autoturismele până în restaurant.

"Pentru ca in ultimul timp au fost mari si numeroase controverse referitoare la modul de actiune al Politiei Rutiere, iar uneori am fost de parere ca reprezentantii ei actioneaza neadecvat, ma bucur sa am ocazia sa felicit politistii de la circulatie pentru ca au intervenit prompt sa sanctioneze niste soferi aroganti, care au parcat fix pe trecerea de pietoni, cat sa intre cu masina in restaurant aproape...
Intamplarea a avut loc in aceasta seara in Primaverii si sper sa fie o lectie pentru cei care cred ca isi pot permite orice, doar pentru ca au masini scumpe sau pur si simplu 'pentru ca sunt smecheri...' a scris Elena Udrea pe facebook.

Elena Udrea s-a referit la ultimele dispute din spațiul public care au avut ca temă atât salariile cât și pensiile oamenilor legii. De asemenea, oamenii s-au împărțit în tabere pro și contra în cazul scandalului în care a fost implicat Cristian Boureanu cu polțiștii de la rutieră. 

Nu în ultimul rând, un caz care a șocat România a fost cel al polițistului ucis în gara din Suceava. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel