Udrea, însărcinată pictorial. Poze trucate? Specialiștii au aflat

Redactorul șef revistei Viva, Dana Enache, care a publicat un pictorial cu Elena Udrea însărcinată, a declarat că a analizat fotografiile primite de la politiciană pentru a vedea dacă sunt în vreun fel trucate. 

Dana Enache a dezvăluit la Antena 3, la emisiunea Esențial realizată de Ana-Maria Roman, că Elena Udrea i-a trimis fotografiile pe e-mail, la cererea sa. Imaginile au fost verificate. "În toată tevatura cu speculațiile, la un moment dat, am avut un gând... dacă Doamne ferește pozele sunt trucate?! Am chemat trei specialiști în editare foto care au analizat aceste fotografii și care au spus că nu există modificări, nu sunt trucaje.

Poate a fost pielea un pic netezită așa cum facem și noi femeile când publicăm fotografiile pe social media, dar nu a fost niciun trucaj la nivelul abdomenului. Elena Udrea mi-a spus că nu și-ar permite să mintă cu un astfel de subiect", a spus Enache.   

Editorial din Costa Rica

Politiciana a oferit un pictorial monden din Costa Rica. Elena Udrea a vrut să arate publicului cum îi stă însărcinată. Mai sunt doar două luni până va deveni mămică.

Numărul de colecție al revistei Viva, care conține pictorialul și interviul în care Elena Udrea vorbește despre iubire și despre noua ipostază de mămică, îl găsiți începând de vineri, 31 august, la toate chioșcurile și magazinele de profil din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel