Udrea, în Costa Rica? Chirieac: Mesajul, către unități militare disimulate în organe de presă

Elena Udrea ar fi aterizat, joi, în Costa Rica, acolo unde ar avea planuri de afaceri în turism, potrivit Antena 3. 

Avocatul Elenei Udrea susține că aceasta este în Atena. VEZI AICI

”Unii nu au avut somn si, dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie "pe surse" ca "Elena Udrea a parasit tara"!!!!!! Asa, si??? Si ce daca "am parasit tara"??? Ce va agita atat de tare de nu dormiti noaptea din cauza mea? Sau ati primit ordin pe unitate sa va ridicati din scutece si sa va lamentati pe net? "Am parasit tara" de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai "parasesc" oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra. Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine. P.S. Cine chiar ar fi vrut sa se stie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informatie oficiala.” a scris Elena Udrea, pe Facebook, cu privire la plecarea sa. 

[citeste si]

Cui i se adresează Udrea

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3: ”Din capul locului, dânsa nu s-a referit la presă. S-a dus direct în ceea ce știe foarte bine, că probabil că era acolo când s-au luat deciziile respective, s-a referit la anumite unități militare disimulate în organe de presă. Către dânșii s-a dus doamna Udrea, nu către presa mare. Înțeleg că întrebarea este dacă dânsa se află la Atena sau în Costa Rica. Oriunde s-ar afla, mie nu mi se pare corect ca dânsa să fie singura care plătește pentru întreg deceniul pierdut, pentru epoca de tristă amintire, epoca Băsescu. Pe mine nu m-a convins în niciun fel dosarul privind `Gala Bute`, nimeni nu a văzut când a primit banii, nu era în birou când ar fi primit banii (...), pentru asta șase ani de închisoare, pentru că cineva trebuie pedepsit pentru această perioadă neagră.”

Adevărata problemă

Acesta a adăugat: ”Poate că de la distanță, Elena Udrea va avea mai mult curaj să vorbească. Trebuie să recunoaștem un lucru: nu curajul îi lipsește doamnei Udrea, când a fost arestată a dat dovadă de un curaj pe care nu l-am văzut la mulți oameni politici. Ne vom lămuri, în perioada următoare, dacă se va mai întoarce în țară sau nu. Deja avem mulți oameni din România condamnați definitiv, care nu se mai întorc în țară, că sunt în Marea Britanie, Madagascar, Costa Rica. Justiția din România are o problemă și din acest punct de vedere. Până când nu vor apărea oameni care să stea, să înțeleagă, să vorbească despre cum putem lupta în mod real împotriva corupției, cum putem recupera prejudiciile, cum putem descuraja noi acte de corupție modul acesta medieval de a face justiție- arestatul la 6 dimineața și sentințe gen Vâlcov- nu duce nicăieri. În plan internațional, justiția din România nu are nici pe departe reputația pe care cred unii de pe la Bruxelles că o are. Marea Britanie e membru al UE și nici nu se gândește să extrădeze românii de acolo și probabil că bine face. Avem o problemă cu toții”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel