Udrea, despre colaborarea cu FBI. REACȚIE explozivă din Costa Rica

Elena Udrea
Elena Udrea

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a lămurit zvonurile potrivit cărora ar fi colaborat cu FBI în Costa Rica.

'Acum am aflat că aș fi turnat la FBI. Nu știam dacă să râd sau să iau în serios ce se spune. Voiam să fac o glumă și să vă spun că în copilărie mi-am dorit să fiu spion și dacă ar fi venit FBI la mine, aș fi fost foarte fericită să fi venit cât timp am fost arestată. Nu a venit, nu m-a întrebat nimeni nimic despre lucrurile pe care le știu. Dacă m-ar întreba cineva, le-aș spune cu mare drag. Cât despre persoana care a fost arestată pentru trafic de droguri, este prima dată când aud de dânsul. Nu știu dacă există un interes al cuiva să creeze povestea și să o tot întrețină din când în când, dar nu este real. Nu m-a căutat FBI. 

Cred că mai degrabă în Panama ar fi venit FBI să întrebe pe cineva și nu în Costa Rica. La mine nu a venit FBI-ul. Nu m-a întrebat nimeni nici prin mijloace electronice și nici în alt mod. Nu este adevărată această poveste. 

Dacă m-aș fi decis să torn pe undeva, turnam la București. Nu mă duceam în lume să verific pușcăriile de pe tot mapamondul ca să ajung să torn în Costa Rica , a declarat Elena Udrea, în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

revenim cu declaratia completa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel