Udrea, declarații după eliberare. Ursu: Extraordinare constatări

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Adrian Ursu a comentat, la Antena 3, situația în care se află acum Elena Udrea.

Adrian Ursu susține că Elena Udrea a făcut parte din "sistemul ticălos" care acum s-a întors împotriva ei. Mai mult, jurnalistul atrage atenția asupra situației actuale a fostului ministru.

Citește și: Elena Udrea, după eliberare: Nu vin în România

"Sigur, chiar dacă mie, într-o astfel de zi, nu îmi produce pe deplin bucurie să o aud  pe Elena Udrea cugetând despre felul în care sistemul ticălos i-a distrus ei viața, pentru că sunt sute de oameni care au avut aceeași soartă, ba chiar una mai crudă când Elena Udrea era parte a sistemului ticălos, era cea care îl finanța, îl alimenta, în folosea, în transforma în armă pentru a stoarce bani și pentru a folosi puterea. Să îi dea Dumnezeu sănătate, să se bucure de copilul care a venit pe lume în aceste condiții absolut bizare, într-un context în care mama fugea de sistemul din România ca să ajungă într-o închisoare din Costa Rica și, surpriză, să fie eliberată de acolo de un sistem de justiție din România care are cumva să se însănătoșească după dispariția ei, a lui Băsescu, a lui Coldea, a lui Kovesi, adică a tuturor celor care au contribuit la facerea acestei lumi ticăloase. 

Statutul pe care îl are în Costa Rica ar trebui să îi confere în continuare protecție. Și întrebarea este ce se întâmplă dacă procesul merge prost, fiindcă, să nu uităm, în clipa de față Elena Udrea are doar suspendată aplicarea pedepsei. S-ar putea ca acea cerere de contestație în anulare să fie respinsă și să ajungă din nou o sentință care să fie pusă în aplicare în Costa Rica. Ce se întâmplă atunci?", a declarat Adrian Ursu. 

Citește și: ELENA UDREA, ELIBERATĂ. Alexandrov, prima reacție

"Extraordinare constatări"

Adrian Ursu susține că discursul Elenei Udrea de acum s-a schimbat după ce a căzut pradă sistemului. "Este fix seria de constatări pe care noi le făceam când sistemul funcționa ca o mașinărie perfectă de strivit vieți, pe care le face doamna Udrea acum post factum, după ce și-a prins și dânsa mâna în mașina asta de strivit vieți. Extraordinare constatări, parcă m-a și emoționat acum de Crăciun doamna Udrea, dar când căra bărbatul ei valizele de bani de la SRI și de la televiziunea SRI-ului, atunci nu mai era binom? În momentul ăsta m-am enervat la loc, tocmai mă liniștisem puțin, ați dat din nou fragmentul ăsta absolut dezgustător de filozofie de viață ieftină, din aia de purtat la coafor", a mai declarat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel